jun 11

昔日還在杏子媽媽溫暖的肚子裡...

P1020249.JPG  

今年三月, 細佬熙出左世啦! (恭喜牛生一家~~)

DSC01418.JPG  

有著七彩戰隊的血統, 細佬熙一出世就被任命為「橙戰士」. 執行任務前, 先受各戰士的「認同」...

1.jpg  

以及眾怪手「洗禮」...

 

「媽媽, 茄茄哥哥, 救我丫, 呢班咩人黎架? 係咁搞住我無覺好訓丫...嗚嗚...」

2.jpg  

(細佬熙好多表情丫~)

我地大有大傾, 細有細吵, 細佬熙「好抵打」咁無比我地打擾到佢訓覺既雅興, 最後因為夠鐘食奶奶, 杏子叫醒細佬熙先眼仔碌碌周圍望, 認真乖仔~

DSC01422.JPG  

成粒珍珠提既腳趾仔, 真係好耐好耐都無見過, 好懷念丫...

無見一排既茄茄亦大個仔好多, 好熱情好大方咁同小戰隊分享玩具之餘, 仲有幫媽媽手照顧同愛鍚細佬熙, 在此祝福牛生一家四口開開心心, 細佬熙快高長大, 活潑快肥!

紅戰士橙戰士, 期待你們歸隊的一天~

P1040863.JPG  

p.s. 這天還收到戰隊台灣之行帶來的手信, 多謝晒>3<

Maggie 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()